AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobaya dokunmak

Kahve falında sobaya dokunmak

Kahve falında sobaya dokunmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulur.

Kahve falında sobaya dokunmak gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi ya da işinizi ilgilendiren konularda güvensizlik sorunu ortaya çıkabilir.

Kahve falında sobaya dokunmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin sırtına dokunmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında cesede dokunmak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işarettir.

Kahve falında dokunduğunu görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrara dokunmak kişinin güzel işler yapacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında balinaya dokunmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulur.

Kahve falında birbirine dokunmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir