AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin koluna dokunmak

Kahve falında birinin koluna dokunmak

Kahve falında birinin koluna dokunmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kişinin daha çok kazanacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında birinin koluna dokunmak gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Kahve falında birinin koluna dokunmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işaret eder.

Kahve falında koluna dokunmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak istediği noktalara ulaşacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza işaret eder.

Kahve falında büyük abdeste dokunmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına inanılır.

Kahve falında birbirine dokunmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye dokunmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına delalet eder.

Kahve falında kadın organına dokunmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, büyük atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında idrara dokunmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir