AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına dokunmak

Kahve falında sırtına dokunmak

Kahve falında sırtına dokunmak iftiraya uğrayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtına dokunmak gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sırta dokunmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin sırtına dokunduğunu görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtına dokunmak alım gücünde yükselme olacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sırtına dokunmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalettir.

Kahve falında memeye dokunmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına inanılır.

Kahve falında birbirine dokunmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında dokunduğunu hissetmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aya dokunmak ticaretinin büyüyeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir