AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcege dokunmak

Kahve falında örümcege dokunmak

Kahve falında örümcege dokunmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, zarara gireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kötü günler geçireceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet eder.

Kahve falında örümcege dokunmak gördüyseniz:

  • Sizi hala anlamamış kişiler varsa, kendinizi ney şekilde ifade etmeniz gerekiyor.

Kahve falında örümcege dokunmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, gelirinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında örüm ağı görmek hayallerinin yıkılacağına, sorumluluk alacağına rivayet eder.

Kahve falında kalçaya dokunmak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saçına dokunmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işaret eder.

Kahve falında kendine dokunmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobaya dokunmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında ölü birine dokunmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir