AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağa dokunmak

Kahve falında dudağa dokunmak

Kahve falında dudağa dokunmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, onlara değer vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudağa dokunmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, fırsatları görmeye çalışın.

Kahve falında dudağa dokunmak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutlara dokunmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında balinaya dokunmak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna dokunmak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalettir.

Kahve falında kulağa dokunmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin dokunduğunu görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, işveren pozisyonuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında ata dokunmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir