AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya işleri halletme biçiminizde fark yaratabilecek mücadeleci bir ortam söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin sırt kaşımak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaşadığı stresin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında sırt kaşımak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında sırtını kaşımak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir