AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, dertlerin biteceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak işlerin hayırlı kapılar açacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalettir.

Kahve falında sırt kaşımak sorunlarını unutacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak daha sık bir araya geleceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine işaret eder.

Kahve falında sırtını kaşımak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, sorunlarının sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında birinin sırt kaşımak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine işarettir.

Kahve falında sırtı kaşımak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir