AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak gördüyseniz:

  • Olayların kontrolünü kaybettiğinizi, yönünüzü bulmakta da güçlük çektiğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırt kaşımak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sırt kaşımak yaşanan kötü anıların silineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtını kaşımak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir