AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını kaşımak

Kahve falında sırtını kaşımak

Kahve falında sırtını kaşımak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında sırtını kaşımak gördüyseniz:

  • Maddi konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında sırtı kaşımak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırt kaşımak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırt kaşımak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını kaşımak tövbe edip hak yolunu seçeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, üzüntü duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir