AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt kaşımak

Kahve falında sırt kaşımak

Kahve falında sırt kaşımak her anlamda şifa bulmaya, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında sırt kaşımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, aile içinde de bereketin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak gücünün ve şansının yaver gideceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırt kaşımak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtını kaşımak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kafasının rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, dertlerden kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında birinin sırt kaşımak işlerin düzeleceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir