AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin silahla vurulmak

Kahve falında birinin silahla vurulmak

Kahve falında birinin silahla vurulmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, güzel günler geçireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Bir konuda başlangıç yapmanız ya da girişimde bulunmanız için fırsatlar oluşabilir.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında oyuncak silahla vurulmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında taramalı silahla vurulmak hasretliğin biteceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına işarettir.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini silahla vurulmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir