AnaSayfa / Genel / Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, kızgınlıkların geçeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında abisi tarafından öldürülmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eşinin abisini görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında öz abisini görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında abisini ölmüş olarak görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Kahve falında askerdeki abisini görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abisi olduğunu görmek kötü yönde hareket edeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin abisini görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir