AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak silahla vurulmak

Kahve falında oyuncak silahla vurulmak

Kahve falında oyuncak silahla vurulmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncak silahla vurulmak gördüyseniz:

  • En büyük problem, çok sayıda seçeneğin doğru değerlendirilebilmesi olabilir.

Kahve falında oyuncak silahla vurulmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işarettir.

Kahve falında oyuncak silah görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak kovalanmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Kahve falında silahla başından vurulmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında silahla arkadan vurulmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında hamileyken silahla vurulmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ölmemek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir