AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla göğsünden vurulmak

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak hayallerin gerçekleşeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, birçok engelin aşılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız ya da ortak çıkarınız olan kişilerle ilişkilerinize zarar vermemenizde fayda var.

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak işlerini toparlayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak çıkar için insanlara zulmetmeye, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünden vurulmak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden vurulduğunu görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir