AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini silahla vurulmak

Kahve falında kendini silahla vurulmak

Kahve falında kendini silahla vurulmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, hastalıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında silahla karnından vurulmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınının silahla vurulduğunu görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kendi silahıyla vurulmak ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla omzundan vurulmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurulmak istendiğini görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak kovalanmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurulduğu görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine alamet eder.

Kahve falında başından silahla vurulmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir