AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan silahla vurulmak

Kahve falında kafadan silahla vurulmak

Kahve falında kafadan silahla vurulmak ferahlığa çıkılacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak hastalıklarının son bulacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine delalettir.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine işarettir.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, hastalıkların kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafadan vurulmak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir