AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin silahla vurulduğunu görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, zafer elde edeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tarafından kabul edilmesi zor plan veya programlar konusunda kendi mantığınızı kabul ettirme ya da anlatabilme çabanız yorucu olabilir.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin silahla vurulduğunu görmek ferah bir döneme girileceğine, verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağından silahla vurulmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında silah la vurulmak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hoşluk içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında boynundan silahla vurulmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine inanılır.

Kahve falında silahla vurulmak ölmemek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir