AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından silahla vurulmak

Kahve falında ayağından silahla vurulmak

Kahve falında ayağından silahla vurulmak parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, en küçük sorunda parlayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya romantik içerikli bazı girişimlere katkıda veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayağından silahla vurulmak şükür içinde bir hayat süreceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulur.

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında silahla ayağından vurulmak çok daha fazla mesai harcayacağına, gönül sızılarının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynundan silahla vurulmak rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, önünü göremez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başından silahla vurulmak kendisini kazanmaya odaklayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında ateşli silahla vurulmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak sorunların tarihe karışacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir