AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında silah tarafından vurulmak işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine delalettir.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek yeni iş teklifleri alacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak istediği projeleri yapamayacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir