AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmak ölmemek

Kahve falında silahla vurulmak ölmemek

Kahve falında silahla vurulmak ölmemek sıhhat ve huzur bulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurulmak ölmemek gördüyseniz:

  • Sizi yeni bir yöne yönlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında annenin silahla vurulduğunu görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla elden vurulmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulmak yaralanmak ortaklı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmemek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir