AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, iyi geçineceğine delalet eder.

Kahve falında kocanın silahla vurulduğunu görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, onunla yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret eder.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına alamet eder.

Kahve falında alnından silahla vurulmak savurgan bir hayat yaşayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulmak kovalanmak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir