AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah la vurulmak

Kahve falında silah la vurulmak

Kahve falında silah la vurulmak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kazancının azalacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında silah la vurulmak gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Kahve falında silah la vurulmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında silah la ateş etmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında latince öğrenmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işarettir.

Kahve falında lap inciri görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına tabir olunur.

Kahve falında latince konuşmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa larla yüzmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine inanılır.

Kahve falında lacoste görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında la havle duasını okumak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, rahatlığa ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir