AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin silah sıktığını görmek

Kahve falında birinin silah sıktığını görmek

Kahve falında birinin silah sıktığını görmek sorunların ardı ardına geleceğine, hikmet sahibi olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret eder.

Kahve falında birinin silah sıktığını gördüyseniz:

  • Kıskanç olmayın, aşk konularında kıskançlıktan kaçının.

Kahve falında silah sıktığını görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında silah sıkan birini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, mutluluk ve saadete yorulur.

Kahve falında başkasının silah sıktığını görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin silah sıktığını görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık bebek görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık idrar yapmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında sıkma vermek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, umutların yıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir