AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının silah sıktığını görmek

Kahve falında başkasının silah sıktığını görmek

Kahve falında başkasının silah sıktığını görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, günlerini bunun için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının silah sıktığını gördüyseniz:

  • Yaklaşımınız, sonuçları etkileyen yegane şey olabilir.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında silah sıkan birini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret eder.

Kahve falında silah sıktığını görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının silah sıktığını görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin silah sıktığını görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıkma yemek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında sık dişli tarak görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında sivilce sıktırmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir