AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sıktığını görmek

Kahve falında silah sıktığını görmek

Kahve falında silah sıktığını görmek işinden ve parasından olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında silah sıktığını gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Kahve falında başkasının silah sıktığını görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine inanılır.

Kahve falında birinin silah sıktığını görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında silah sıktığını görmek zorluklarının biteceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında silah sıkan birini görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık tuvalete çıkmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sık orman görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir