AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, düşmanlıkların biteceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni dünyalar veya felsefeler keşfedebilir, yeni çevrelere girebilir ya da merak ettiğiniz konularda tatmin olma amaçlı bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında silah sıktığını görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, şeytana uyacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının silah sıktığını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin silah sıktığını görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah sıkan birini görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında sık dişli tarak görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yüzüğün sıktığını görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir