AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sıkan birini görmek

Kahve falında silah sıkan birini görmek

Kahve falında silah sıkan birini görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında silah sıkan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz ya da bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında birinin silah sıktığını görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının silah sıktığını görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yerinde saymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah sıktığını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silah sıkan birini görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının sıktığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sıkan ayakkabı görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sık dişli tarak görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir