AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkma vermek

Kahve falında sıkma vermek

Kahve falında sıkma vermek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkma vermek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek sorunların ardı ardına geleceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişini sıktığını görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sık sık tuvalete girmek kısmetlerin artacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında sık sık bebek görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sık dişli tarak görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında sık sık idrar yapmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sıkma börek yemek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, gönül kapılarını açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir