AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık idrar yapmak

Kahve falında sık sık idrar yapmak

Kahve falında sık sık idrar yapmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, önemli işlere imza atacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sık sık idrar yapmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Kahve falında sık sık idrar yapmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, stresinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altına idrarını yapmak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında kanla karışık idrar yapmak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve idrar yapmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında duvara idrar yapmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında idrarını üzerine yapmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında idrarını üstüne yapmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi üzerine idrar yapmak parasını dikkatli harcayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir