AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık bebek görmek

Kahve falında sık sık bebek görmek

Kahve falında sık sık bebek görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında sık sık bebek gördüyseniz:

  • Muhakkak karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında sık sık bebek görmek sorunların gittikçe artacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi sık sık görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında portakal sıktığını görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında birinin elini sıktığını görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini sıktığını görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında saçının sıklaştığını görmek bir akrabadan hata görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulur.

Kahve falında sık sık su içmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir