AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin silah attığını görmek

Kahve falında birinin silah attığını görmek

Kahve falında birinin silah attığını görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, seyahatlere katılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına inanılır.

Kahve falında birinin silah attığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı gözden geçirebilir, yenileyebilir veya kendinize yeni programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında at ve silah görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin silah attığını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında silah atmayı görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla atış yapmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının silah attığını görmek iş için gurbete gidileceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek refah düzeyinin düşeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalettir.

Kahve falında silahların patladığını görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında silah ve asker görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir