AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, mutluluğunun artacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, işinizi, mal varlıklarınızı ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda baskıya maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak ruhunun dinleneceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate inanılır.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak hayattan yana keyif bulacağına, afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan vurulmak zor ve kötü günlerin geleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir