AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ve silah görmek

Kahve falında at ve silah görmek

Kahve falında at ve silah görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında at ve silah gördüyseniz:

  • Risk almamalısınız.

Kahve falında başkasının silah attığını görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında silah atmayı görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin silah attığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında at ve silah görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalettir.

Kahve falında silahla atış yapmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah insan görmek nasiplerini alacağına, büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın silah görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında kocanın silahla vurulduğunu görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir