AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ve asker görmek

Kahve falında silah ve asker görmek

Kahve falında silah ve asker görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, patlama noktasına geleceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine inanılır.

Kahve falında silah ve asker gördüyseniz:

  • Avantajlı olan sizseniz hiçbirşeyi paylaşmanız gerekmiyor.

Kahve falında askerden silah almak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında silah asker görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Kahve falında silahsız asker görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı asker görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahli askerler görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işarettir.

Kahve falında silahlı asker olduğunu görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı asker olmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında askerde silahını kaybetmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kısmetinin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir