AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla atış yapmak

Kahve falında silahla atış yapmak

Kahve falında silahla atış yapmak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yoksulluğa, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında silahla atış yapmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında silahla atış yapmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında başkasının silah attığını görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin silah attığını görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çok hayırlı insan olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah atmayı görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına yorulur.

Kahve falında at ve silah görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı soygun yapmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı çatışma yapmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah yapmak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir