AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının silah attığını görmek

Kahve falında başkasının silah attığını görmek

Kahve falında başkasının silah attığını görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının silah attığını gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kaldınız olayları tebessümle karşılamanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında silahla atış yapmak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının silah attığını görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret eder.

Kahve falında at ve silah görmek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin silah attığını görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah atmayı görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında silah insan görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk silah görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında silah görüp ateş etmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir