AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah atmayı görmek

Kahve falında silah atmayı görmek

Kahve falında silah atmayı görmek anne baba ile ters düşüleceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah atmayı gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık olumlu değişikliklere uğrayabilir.

Kahve falında silah atmayı görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin silah attığını görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında silahla atış yapmak ayrılanların kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının silah attığını görmek sevdiği insana kavuşacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında at ve silah görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında silah sesi görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı terörist görmek uzun uzun dalıp gideceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında silah atıldığını görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir