AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahların patladığını görmek

Kahve falında silahların patladığını görmek

Kahve falında silahların patladığını görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahların patladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatlı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında silahın patladığını görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Kahve falında silah patladığını görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında silah patlamak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahların patladığını görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine işarettir.

Kahve falında çıbanın patladığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında topun patladığını görmek işinde uzmanlaşacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerin patladığını görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, işine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabının patladığını görmek mutluluğu yakalayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir