AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü selası duymak

Kahve falında ölü selası duymak

Kahve falında ölü selası duymak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, daha kötü günler yaşayacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü selası duymak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hayallerinizin gerçekleşmesi için atılmış ilk adım olabilir.

Kahve falında ölü selası duymak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında selasının verildiğini duymak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ardından yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sela sesi duymak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi selanı duymak üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının selasını duymak ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının selasını duymak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan ve sela duymak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, bol rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sela okunduğunu duymak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir