AnaSayfa / Genel / Kahve falında selasını duymak

Kahve falında selasını duymak

Kahve falında selasını duymak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, kazanca kavuşacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında selasını duymak gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Kahve falında başkasının selasını duymak çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının selasını duymak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında selasını duymak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işaret eder.

Kahve falında ezan ve sela duymak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm selası duymak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze selası duymak çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi selasını duymak eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ölü selası duymak ufkunun açılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir