AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının selasını duymak

Kahve falında başkasının selasını duymak

Kahve falında başkasının selasını duymak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, huzurlu günler görüleceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının selasını duymak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Kahve falında birinin selasını duymak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında selasının verildiğini duymak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına yorulur.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, hayırlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının selasını duymak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret eder.

Kahve falında sela okunduğunu duymak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sela sesi duymak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının selasını duymak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında yakının selasını duymak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir