AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmamanız gerekiyor.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ölünün gülümsediğini görmek derin bir nefes alacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gülümsediğini görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, düzeninin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin gülümsediğini görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana gülümsediğini görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gülümsediğini görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir