AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir.

Kahve falında ölünün gülümsediğini görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gülümsediğini görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sana gülümsediğini görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, gönül kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının gülümsediğini görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir