AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının gülümsediğini görmek

Kahve falında arkadaşının gülümsediğini görmek

Kahve falında arkadaşının gülümsediğini görmek esenliği bulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının gülümsediğini gördüyseniz:

  • Evde veya işinizde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınızı geliştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında arkadaşının gülümsediğini görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin gülümsediğini görmek büyük başarılara imza atacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek sermayenin harcandığına değeceğine, elindekileri de yitireceğine inanılır.

Kahve falında gülümsediğini görmek dünya malı elde edeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir