AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün gülümsediğini görmek

Kahve falında ölünün gülümsediğini görmek

Kahve falında ölünün gülümsediğini görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, zorluklarla boğuşulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün gülümsediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla kolaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölünün gülümsediğini görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin gülümsediğini görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gülümsediğini görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin gülümsediğini görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının gülümsediğini görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir