AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sakalını kesmek

Kahve falında birinin sakalını kesmek

Kahve falında birinin sakalını kesmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında sakallarını kesmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç sakal kesmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına yorulur.

Kahve falında kendi sakalını kesmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sakalını kesmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalet eder.

Kahve falında sakalını kesmek şansın kaçacağına, sermaye kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında saç ve sakal kesmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sakalları kesmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir