AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalları kesmek

Kahve falında sakalları kesmek

Kahve falında sakalları kesmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sakalları kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek için çok hızlı değişiklikler yapmaktan kaçının.

Kahve falında sakalını yarım kesmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi sakalını kesmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayaller kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakali kesmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakalları kesmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, iyi anlaşacağına delalettir.

Kahve falında saçını sakalını kesmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir