AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalını kesmek

Kahve falında sakalını kesmek

Kahve falında sakalını kesmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına yorulur.

Kahve falında sakalını kesmek gördüyseniz:

  • İş birliği yapmakda zorlanabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin sakalını kesmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının sakalını kesmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalettir.

Kahve falında sakallarını kesmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında sakalları kesmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında bıyık sakal kesmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakalın yarısını kesmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Kahve falında sakal ve saç kesmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir