AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ve sakal kesmek

Kahve falında saç ve sakal kesmek

Kahve falında saç ve sakal kesmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, çocuklarının fazla olacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç ve sakal kesmek gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir.

Kahve falında saçını sakalını kesmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakal kesmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal ve saç kesmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç sakal kesmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, borcunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin sakalını kesmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyık sakal kesmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir