AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç sakal kesmek

Kahve falında saç sakal kesmek

Kahve falında saç sakal kesmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç sakal kesmek gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında saç sakal kesmek başarılarının katlanacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sakal ve saç kesmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını sakalını kesmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakal kesmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında sakalı yarım kesmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında jiletle sakal kesmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, ev sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir